T. +31 3O 261 34 18

Herbouw supportershome Ajax gestart

Knipsel

Eindelijk is het zover: de herbouw van het supportershome is gestart. Drie jaar na de brand en een jaar na het tekenen van de intentieovereenkomst is de aannemer gevonden en wordt binnenkort de 1e paal geslagen.
Het is niet zo dat in de tussenliggende jaren niets is gedaan. De tijd is benut om het nodige onderzoek te verrichten. Toen dat stadium achter de rug was, kon de bouw van het supportershome aan de zuidkant van het stadion, tussen vak H en M, beginnen. Met een supportershome aan die kant van het stadion, komt een langgekoesterde wens van de supporters uit.
De bouw wordt gedaan door Bouwbedrijf Van den Engel uit Maarssen en met begeleiding van NL Bouwmeesters. In het supportershome komen onder andere 3 barren en een kantoor. 
De wens is om het supportershome in de winterstop van 2018 te kunnen openen.

Tekst en foto: Ajax.nl

Gezocht Allround Timmerman

GEZOCHT ALLROUND TIMMERMAN. Voor meer informatie bel met Monique Derksen telefoonnummer 030 - 26 13 418.
Of stuur een e-mail naar Monique@vandenengel.nl

Gezocht Uitvoerder

GEZOCHT UITVOERDER. Voor meer informatie bel met Monique Derksen telefoonnummer 030-2613418.
Of stuur een e-mail naar Monique@vandenengel.nl 

Start restauratie 5 panden opdrachtgever Stadsherstel Amsterdam


Volg de restauratie Foeliedwarststraat 42, 44, 50 en 52 en de Rapenburg 93 te Amsterdam.
 

"Vijf panden, klaar voor de sloop, rafelig, verkrot en scheef, kocht Stadsherstel in 2014 van Woonstichting De Key. Op het nippertje gered van de sloop konden plannen worden gemaakt voor hun toekomst. Grote en kleinere plannen passeerden de revue. Op de start van de restauratie van project Foeliedwarsstraat/Rapenburg, panden uit begin 20e eeuw, is lang geanticipeerd.

 

Eerste bouwvergadering 

Aan de formicatafel op de eerste etage van de bouwkeet zitten de mannen en de vrouw die dit project van begin tot einde dragen. De vrouw, Ruth van der Puijl, is de projectleider van Stadsherstel. De mannen vertegenwoordigen de bouwdirectie, constructeursbedrijf en aannemer. Aan de wanden tekeningen van oude en nieuwe situatie, ingekleurde plattegronden en andere onmisbare informatie. Het is donderdag, de dag van de wekelijkse bouwvergadering van 8 tot 9."

 

Volg de de restauratie.....  https://www.stadsherstel.nl/94/diversen/nieuws/details/starten-met-de-restauratie/?id=7107

 

 

 

 

Erkend bouwbedrijf

 • Bouwend Nederland
 • Vereniging Eigen Huis
   
   
   
 • GIW
   
   
 • VROM
   
 • NVB